ONS’ Thuis

Over ons

Welkom op ONZe website, van Online New Sales bv. Wij zijn een jong online marketing bedrijf en helpen MKB bedrijven in heel Nederland klanten te werven via het internet. Daarvoor hebben wij verschillende online producten ontwikkeld, waarmee we lokale ondernemers exclusief per regio tegen “No Cure No Pay” voorwaarden van potentiële klanten voorzien.

Wat kunnen wij voor u betekenen

Leadgeneration

Middels specifieke conversie websites voor uiteenlopende branches genereert ONS door heel Nederland leads, exclusief voor lokaal werkende bedrijven. Oftewel een bedrijf uit Amsterdam krijgt leads uit Amsterdam, een bedrijf uit Eindhoven krijgt leads uit regio Eindhoven. Zo dekken wij heel Nederland af en bedient ieder aangesloten bedrijf exclusief zijn eigen regio.

Conversie Optimalisatie

Veel bezoekers op uw website is natuurlijk prima, maar “kijken, kijken en niet kopen” is natuurlijk minder prima. Wat doen uw bezoekers op uw website? Wat wilt u dat ze op uw website doen? Vragen waar ONS mee aan de slag gaat en het moment waarop conversie optimalisatie en usability om de hoek komen kijken. Als uw website “op orde” is, dan kan het uw beste account manager zijn!

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

The best place to hide a dead body is page 2 of Google search results.” is een quote van Dharmesh Shah, founder of HubSpot. En daarmee doelt hij op het feit dat minder dan 3% doorklikt naar pagina 2. Is online business voor u van belang, dan telt alleen uw positie op pagina 1. Dat is exact wat ONS levert: uw positie in Top 10 bij Google en dat beloven we niet alleen, dat garanderen we ook.

Webdesign

Wij werken met ervaren webdesigners, usability- en conversiespecialisten, die vertrouwd zijn met verschillende CMS-systemen. Wij luisteren naar uw behoeften en adviseren u vervolgens wat het beste bij u past om samen met u herkenbaarheid, vindbaarheid en conversies te realiseren. Van concept tot uitvoering en onderhoud, kunt u bij ONS terecht.

Google Advertising (SEA)

Adverteren op Google (Adwords) kan iedereen, maar een zo hoog mogelijk rendement halen uit de geïnvesteerde Euro is meesterwerk. ONS bv is een gecertificeerd Google Partner, hetgeen betekent dat wij in staat zijn het maximale uit uw Google Adwords investering te kunnen halen. Dit doen wij voor “eenvoudige” traffic campagnes tot en met ingewikkelde conversie campagnes.

Interesse!

Bent u op zoek naar nieuwe klanten en bent u geïnteresseerd hoe ONS u daarmee kan helpen, wij maken graag een afspraak met u om uw persoonlijke situatie te bespreken en u vrijblijvend te adviseren. Belt u vandaag nog met ONS: 071 – 760 00 80 dan kijken we of we een “klik” hebben

We spreken ONS!

Neem contact met ons op