over ONS

Over ons

De twee initiatiefnemers van ONS bv, Frans Hendriks en Fons Cornelissen kennen elkaar ruim 20 jaar, werken al jaren samen in verschillende functies, beheersen elk verschillende disciplines, maar vullen elkaar perfect aan. Twee personen met één visie: “ONS biedt MKB bedrijven hulp op maat bij het online werven van nieuwe klanten tegen No Cure No Pay voorwaarden”. Oftewel u betaalt niet voor mooie verkooppraatjes en loze beloften, maar alleen voor resultaat.

Online New Sales bv of kortweg ONS is weliswaar een jong online marketing bedrijf (februari 2015), maar de twee initiatiefnemers Frans Hendriks en Fons Cornelissen hebben wel jarenlange ervaring in zowel de traditionele marketing (directory, print) als online marketing (bannering, webdesign, search, e-mailmarketing, lead generation).

Als Business Developers werkten wij jarenlang als pioniers voor een grote bekende uitgever en hebben geleerd maatwerk te leveren voor de klanten. Online marketing leent zich uitstekend voor maatwerk, voor elke branche, voor elke regio. Dat is wat Frans en Fons nu als zelfstandige ondernemers nog steeds doen: online maatwerk leveren; nationaal, regionaal en lokaal voor bedrijven uit verschillende branches.

FRANS HENDRIKS

“Als 55 jarige boventallig worden verklaard door een werkgever waarvoor je al meer dan 20 jaar werkte, lijkt misschien een rampzalige gebeurtenis, maar het voelde voor mij als een bevrijding, wetende dat ik snel daarna als zelfstandige ondernemer precies kon gaan doen wat ik in de loop van de jaren had geleerd: online maatwerk oplossingen voor klanten bedenken en hen daarmee helpen. Mijn ervaring leert, dat als je een klant daadwerkelijk helpt, je jarenlang welkom bent. Dat is wat mij beweegt en waar ik energie van krijg en daarbij is leeftijd niet van belang”.

FONS CORNELISSEN

“Jarenlang was ik trots op mijn werkgever Gouden Gids, later DTG en beheerste het werken als Sales Manager, naast mijn gezinsleven met echtgenote en 4 kinderen grotendeels mijn leven. Toen mijn drijfveer ‘het ontwikkelen van (online) oplossingen om klanten (daadwerkelijk) te helpen’ begon af te wijken van de business modellen van mijn werkgever, was het tijd om weg te gaan. Nu als zelfstandig ondernemer in de online marketing business, doe ik het weer op mijn manier en ben trots op wat wij voor ONZe klanten realiseren.”

Nieuwsgierig? Vraag nu een offerte aan